Zala megyei összefoglaló

2019. 04. 12., p - 08:02
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy férfi közlekedett Peugeot típusú személygépkocsival Nagykanizsán, 2019. április 11-én 11 óra 40 perckor a Balatoni úton a Toldi Miklós utca irányába, amikor figyelmetlensége miatt későn észlelte az előtte lassító járművet és nekiütközött. A baleset következtében az egyik utas könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, akik közül két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök nyolc személyt állítottak elő, köztük négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.