Zala megyei összefoglaló

2019. 04. 20., szo - 08:09
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel, egy könnyű sérüléssel és egy anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy férfi közlekedett 2019. április 19-én 18 óra 55 perckor Nagykanizsán a Teleki úton a Rózsa utca irányából a Szerviz út felé Ford típusú személyautóval, amikor a 7-es számú ház előtt figyelmetlensége miatt elütötte a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyalogost. A balesetben a nő 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Galambok belterületén közlekedett egy kerékpáros 2019. április 19-én 16 óra 52 perckor a Somogyi Béla úton, amikor a Hegyalja út kereszteződése utáni egyenes útszakaszon elvesztette uralmát kerékpárja felett és a jobb oldali útpadkán keresztülhaladva a vízelvezető árokba hajtott.

A baleset során a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány hat személyt fogott el, közülük négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettőt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök öt főt állítottak elő, biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda kettő esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bográcsban az alkohol

A gyanúsított öt alkalommal tört be az étterembe, a bajai rendőrök elfogták és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

Elfogás két napon belül

A nyomozók őrizetbe vették azt a fiút, aki Miskolc belvárosában egy szóváltás után megvágta vitapartnerének arcát.

 

Mobilt és pénztárcát zsákmányoltak

Két órán belül elfogták a rendőrök azt a két fiatal lányt, akik erőszakkal vették el alkalmi ismerősük mobiltelefonját és pénztárcáját Makón. Rablás miatt kell felelniük.

 

Puszta kézzel kifeszítette

A gyanúsított egy személyautóból akart pénzt szerezni. A debreceni rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.