Zala megyei összefoglaló

2019. 04. 20., szo - 08:09
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel, egy könnyű sérüléssel és egy anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy férfi közlekedett 2019. április 19-én 18 óra 55 perckor Nagykanizsán a Teleki úton a Rózsa utca irányából a Szerviz út felé Ford típusú személyautóval, amikor a 7-es számú ház előtt figyelmetlensége miatt elütötte a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyalogost. A balesetben a nő 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Galambok belterületén közlekedett egy kerékpáros 2019. április 19-én 16 óra 52 perckor a Somogyi Béla úton, amikor a Hegyalja út kereszteződése utáni egyenes útszakaszon elvesztette uralmát kerékpárja felett és a jobb oldali útpadkán keresztülhaladva a vízelvezető árokba hajtott.

A baleset során a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány hat személyt fogott el, közülük négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, kettőt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök öt főt állítottak elő, biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda kettő esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Őrizetben a csányi támadók

Garázdaság és testi sértés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.