Zala megyei összefoglaló

2019. 05. 20., h - 06:54
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy férfi közlekedett Wartburg típusú gépkocsival 2019. május 19-én 6 óra 20 perckor Gellénházán, a Kossuth utcán Zalatárnok felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között átsodródott a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol egy kerítésnek, végül pedig egy ott álló Opel típusú személyautónak ütközött. A balesetben egy személy könnyű sérülést szenvedett.

Nagykanizsán, a Magyar úton a Lámpagyár irányából az Űrhajós út felé közlekedett egy nő kerékpárral 19 óra körül, amikor a kapubejárójába kanyarodása során nem vette észre az őt előző gépkocsit és összeütköztek. A balesetben a kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány egy személyt fogott el az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök hét főt állítottak elő, közülük hatot bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda három esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migráns Tompánál

A feltartóztatott külföldi egy kamion alvázára felkapaszkodva kísérelt meg bejutni az ország területére.