Zala megyei összefoglaló

2019. 05. 20., h - 06:54
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy férfi közlekedett Wartburg típusú gépkocsival 2019. május 19-én 6 óra 20 perckor Gellénházán, a Kossuth utcán Zalatárnok felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között átsodródott a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol egy kerítésnek, végül pedig egy ott álló Opel típusú személyautónak ütközött. A balesetben egy személy könnyű sérülést szenvedett.

Nagykanizsán, a Magyar úton a Lámpagyár irányából az Űrhajós út felé közlekedett egy nő kerékpárral 19 óra körül, amikor a kapubejárójába kanyarodása során nem vette észre az őt előző gépkocsit és összeütköztek. A balesetben a kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány egy személyt fogott el az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök hét főt állítottak elő, közülük hatot bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda három esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.