Zala megyei összefoglaló

2019. 06. 25., k - 06:51
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos, egy súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Keszthelyen, az Epres kert úton a Csapás út felé közlekedett egy férfi Opel típusú tehergépkocsival 2019. június 24-én 15 óra 30 perc körül, amikor az utak kereszteződésénél a sofőr a Nagy Imre utca felé kanyarodott. Haladása során későn észlelte az utat keresztező kerékpárúton közlekedő biciklist, és összeütköztek. A kerékpáros a balesetben könnyű sérülést szenvedett.

Cserszegtomajon, a Hosszú úton a Sümegi út felé közlekedett egy férfi kerékpárral 17 óra 10 perc körül, amikor az utak kereszteződésénél kihajtott egy segédmotor-kerékpáros elé, és összeütköztek. A balesetben a biciklis nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány egy személyt fogott el, az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.