Zala megyei összefoglaló

2019. 06. 25., k - 06:51
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos, egy súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Keszthelyen, az Epres kert úton a Csapás út felé közlekedett egy férfi Opel típusú tehergépkocsival 2019. június 24-én 15 óra 30 perc körül, amikor az utak kereszteződésénél a sofőr a Nagy Imre utca felé kanyarodott. Haladása során későn észlelte az utat keresztező kerékpárúton közlekedő biciklist, és összeütköztek. A kerékpáros a balesetben könnyű sérülést szenvedett.

Cserszegtomajon, a Hosszú úton a Sümegi út felé közlekedett egy férfi kerékpárral 17 óra 10 perc körül, amikor az utak kereszteződésénél kihajtott egy segédmotor-kerékpáros elé, és összeütköztek. A balesetben a biciklis nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány egy személyt fogott el, az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ürgére vadászott

Összesen 47 csapdát állított fel a ságújfalui férfi Piliny külterületén.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.