Zala megyei összefoglaló

2019. 06. 25., k - 06:51
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos, egy súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Keszthelyen, az Epres kert úton a Csapás út felé közlekedett egy férfi Opel típusú tehergépkocsival 2019. június 24-én 15 óra 30 perc körül, amikor az utak kereszteződésénél a sofőr a Nagy Imre utca felé kanyarodott. Haladása során későn észlelte az utat keresztező kerékpárúton közlekedő biciklist, és összeütköztek. A kerékpáros a balesetben könnyű sérülést szenvedett.

Cserszegtomajon, a Hosszú úton a Sümegi út felé közlekedett egy férfi kerékpárral 17 óra 10 perc körül, amikor az utak kereszteződésénél kihajtott egy segédmotor-kerékpáros elé, és összeütköztek. A balesetben a biciklis nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány egy személyt fogott el, az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ittasan ütközött

A járművezető először egy jelzőtáblának, majd egy kandelábernek hajtott, aminek következtében az autója kigyulladt.

 

Autózni akart

Nyitva hagyott tehergépkocsit vitt el egy 18 éves férfi Nógrádszakálból.

 

Újra járható az 55-ös számú főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az 55-ös számú főúton Ásotthalom közelében, ahol korábban személyi sérüléses baleset történt.