Zala megyei összesítő

2021. 09. 27., h - 06:31
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 72 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában egy súlyos, egy könnyű sérüléssel, és húsz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 42 éves böhönyei férfi közlekedett 2021. szeptember 24-én 17 óra 55 perckor egy személygépkocsival a 76-os számú főúton Zalaegerszeg felől Keszthely irányába. Amikor az 51-es kilométerszelvényhez ért, egy balra ívelő útkanyarulatból kiérve a jobb oldali kavicsos útpadkára hajtott, majd megcsúszott, lesodródott az úttestről és bal oldalára borult. A gépjárművezető és négy utasa megsérültek.

A szolgálatban lévő állomány tizennyolc személyt fogott el, közülük kilenc főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök tizennégy főt állítottak elő, közülük kilenc személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.