Zala megyei összesítő

2021. 10. 22., p - 06:09
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 45 éves zalaegerszegi férfi közlekedett egy személygépjárművel 2021. október 21-én 13 óra 5 perckor a 74148-as számú úton, Kispáli irányából Ságod felé. Amikor a 76-os számú főút kereszteződéséhez ért, nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról, Bagod irányából érkező osztrák állampolgár által vezetett személygépkocsinak, és összeütköztek. A balesetben az 58 éves osztrák férfi megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.   

A szolgálatban lévő állomány öt személyt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kettő esetben történt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.