Zala megyei összesítő

2017. 09. 10., v - 08:25
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két könnyű sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A zalai járőrök két főt állítottak elő és három személyt fogtak el bűncselekmény elkövetésének gyanúja, illetve szabálysértés miatt.

 

Egy 18 éves helyi férfi Nagykanizsán, az Öregförhénc utcában egy quad motorral nekiütközött egy kerítésnek. A balesetben a motor vezetője és 17 éves utasa leesett a járműről és mindketten nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedtek. A sérültek bukósisakot nem viseltek.

 

Egy 77 éves nő 16 óra 15 perc körül Balatongyörökön , a Panoráma utcában egy VW Lupo személyautóval közlekedett, amikor eddig tisztázatlan körülmények között egy kerítésnek ütközött. A balesetben a gépkocsi vezetője nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy fiatal pár az elkövető

A 22 éves férfinak és 18 éves élettársának közel tucatnyi lopásért kell felelnie. A kecskeméti rendőrök a tegnapi napon elfogták és őrizetbe vették a duó mindkét tagját.

 

Embercsempész Csongrád-Csanád megyében

Embercsempészés miatt indult eljárás egy német tartózkodási engedéllyel rendelkező szír állampolgár ellen aki, négy illegális migránst próbált jogellenesen Magyarország területére szállítani.