Zala megyei összesítő

2017. 10. 07., szo - 08:11
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy súlyos sérüléssel és egy könnyű sérüléssel, továbbá négy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A zalai járőrök hét főt állítottak elő és öt személyt fogtak el bűncselekmény elkövetésének gyanúja, illetve szabálysértés miatt.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság őrizetbe vett 2017. október 6-án egy 51 éves zalakomári nőt, tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt, valamint egy 16 éves fiút, akivel szemben a bíróság bocsátott ki elfogatóparancsot.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság egy 41 éves zalaegerszegi férfit vett őrizetbe, „Járművezetés az eltiltás hatálya alatt” szabálysértés elkövetése miatt.

 

Egy padári férfi 2017. október 6-án 14 óra 45 perckor a lakóhelye irányából a 76-os számú főút irányába közlekedett Daewoo típusú személyautójával, amikor járművével a nedves úttestről lesodródva egy fának ütközött, majd a gépkocsi a tetejére borulva állt meg. A sofőr a balesetben nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

 

Egy 21 éves nagykanizsai férfi 21 óra körül a 7-es számú főúton közlekedett Suzuki típusú személyautójával Petrivente irányából Rigyác felé, amikor – eddig tisztázatlan körülmények között – egy egyenes útszakaszon járművével az úttestről lesodródott, majd az árok falának ütközött, végül az úttestre visszacsapódva állt meg. A gépkocsi vezetője a balesetben könnyű sérülést szenvedett.

 

A szonda egy esetben jelzett alkoholfogyasztást a járművezetőknél 2017. október 6-án Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam