Zala megyei összesítő

2017. 12. 31., v - 08:48
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 82 éves helyi férfi 2017. december 30-án 10 órakor Nagykanizsán, a Hevesi Sándor utcán közlekedett Nissan típusú személyautójával a 7-es számú főút irányába. A főút kereszteződésében az „Elsőbbségadás kötelező!” közlekedési tábla hatálya alatt balra kanyarodott, mely közben összeütközött egy, a védett útvonalon egyenesen továbbhaladni szándékozó Daciával. A balesetben a Nissan egyik utasa súlyos sérülést, míg másik két utasa és a Dacia vezetője könnyű sérülést szenvedett.

 

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, mindhármat bűncselekmény elkövetésén érték tetten. A zalai járőrök nyolc főt állítottak elő, négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda négy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb migránscsoport

Tizenöt illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.