Zala megyei összesítő

2018. 01. 06., szo - 07:58
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és két könnyű sérüléssel, valamint két anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

A 760-as számú főúton, Zalacsány irányába közlekedett Renault Thalia típusú személyautójával egy 53 éves budapesti férfi 2018. január 5-én 9 óra 10 perckor, amikor a 7+430-as kilométerszelvénynél megcsúszott a járművével és szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében a gépkocsiban utazó személyek közül egy súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett.  

Egy 37 éves cserszegtomaji férfi Toyota típusú gépkocsijával 10 óra 5 perckor Keszthely külterületén, a Rezi úton közlekedett a Csapás út irányából, amikor a 71-es számú főút kereszteződésénél figyelmetlensége miatt nem adott elsőbbséget egy Hévíz felé haladó Suzuki sofőrjének és összeütköztek. A baleset következtében a Suzuki vezetője nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Egy 84 éves nő 15 óra 20 perckor Hyundai típusú autójával közlekedett Esztergályhorvátiban, az Arany János utcában, amikor figyelmetlensége miatt nekiütközött egy parkoló Daewoo Matiz gépkocsinak. Az idős asszony nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett a baleset következtében.

A szolgáltban lévő állomány hét főt fogott el, akik közül hat személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, négy személyt állítottak elő, köztük két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak. A szonda három esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél 2018. január 5-én Zala megyében.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam