Zala megyei összesítő

2018. 01. 19., p - 07:19
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel, továbbá hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

A szolgálatban lévő állomány öt főt fogott el, akik közül három személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy főt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, köztük négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

A szonda két esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél 2018. január 18-án Zala megyében.

Egy vezetői engedéllyel nem rendelkező 15 éves helyi fiú 2018. január 18-án 20 óra 46 perckor Nagykanizsán, a Vásárcsarnok melletti parkolóban közlekedett egy Opel Astra típusú személygépkocsival, amikor egy balra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett, fék helyett a gázpedálra lépett és nekiütközött az épület falának. A baleset következtében a gépkocsi 19 éves utasa nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rongálás miatt keressük

A kiskunhalasi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének megtalálása érdekében.

 

Baleset az M1-es autópályán

A főváros felé vezető oldalon, Mány térségében a rendőrök teljes szélességében lezárták az autópályát.