Zala megyei összesítő

2018. 01. 27., szo - 08:35
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint két anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 38 éves nagykanizsai férfi 2018. január 26-án 11 óra 49 perckor Letenyén közlekedett Volkswagen típusú személyautójával, amikor az üzemanyagtöltő állomásról a 7-es számú főútra történő kikanyarodása során figyelmetlensége miatt elütött egy kerékpárost. A baleset következtében a biciklis nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Nagykanizsán, a Balatoni utcában a Hevesi út felé közlekedett 23 óra 30 perckor Suzuki Swift típusú személyautójával egy 55 éves helyi férfi, amikor figyelmetlensége miatt nekiütközött egy útpadkának, majd nekicsapódott egy oszlopnak. A sofőr nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett a baleset következtében.

A szolgáltban lévő állomány nyolc főt fogott el, akik közül hat személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 15 főt állítottak elő, köztük nyolc személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak. A szonda három esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél 2018. január 26-án Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Frontális ütközés

Két autó karambolozott Sajópüspöki és Bánréve között. A balesettel érintett útszakaszt a rendőrség teljes terjedelmében lezárta.

 

Tálcával vitte volna az ékszert

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy helybéli férfit, aki több tálca arany ékszert kísérelt meg ellopni egy helyi ékszerüzletből, csaknem 1 millió forint értékben.