Zala megyei összesítő

2018. 02. 20., k - 09:26
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy beleznai nő közlekedett 2018. február 19-én 8 órakor Surd irányából Miklósfa felé személyautójával, amikor egy kanyarban elveszítette uralmát a jármű felett és a vízelvezető árokba csapódott. A balesetben a sofőr nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Egy férfi személyautóval közlekedett Nagykanizsán, a Balatoni úton a Huszti tér irányából a Petőfi út felé, amikor nekiütközött egy kijelölt gyalogos-átkelőhely előtt forgalmi ok miatt megálló Opel Astra típusú gépkocsinak. A balesetben az Opel vezetője nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatot ellátó állomány öt főt fogott el, mind az ötöt bűncselekmény elkövetésén érték tetten. A zalai járőrök hét személyt állítottak elő, közülük öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak. Az alkoholszonda öt esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszbaleset az M1-es autópályán

A bal pályatesten a belső és külső sávot a helyszíni szemle idejére lezárták, a leálló sávban rendőri irányítás mellett halad a forgalom.