Zala megyei összesítő

2018. 03. 31., szo - 08:32
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 41 éves férfi 2018. március 30-án 11 óra 15 perckor Nagykanizsán, a Virág Benedek utcában közlekedett egy Mercedes típusú személyautóval, amikor a Dózsa György utca kereszteződésénél nem adott elsőbbséget egy Renault Clio típusú gépkocsinak és összeütköztek. A baleset következtében a Renault sofőrje nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Egy 12 éves lány 13 óra 40 perckor Nagykanizsán, a Bagolai soron lévő házuk udvarán egy Opel Meriva típusú személyautóval történő elindulását követően, rutintalansága miatt megijedt és a gázpedálra lépett. A jármű nyitott ajtajával egy fának ütközött és beszorította a gyermek segítségére siető édesanyát az autó és az ajtó közé, ezután egy másik fának is nekiütközött, végül beszakította a garázskaput. A baleset következtében a nő nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.  

A szolgálatban lévő állomány 13 főt fogott el, akik közül nyolc személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 13 személyt állítottak elő, köztük hét főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést hat esetben foganatosítottak. A szonda három esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél 2018. március 30-án Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kereskedtek az új pszichoaktív anyaggal

A hónapokig tartó nyomozás eredményeként a Komárom-Esztergom megyei rendőrök hat főt hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozók a kutatások során új pszichoaktív anyagot, műszaki cikkeket és készpénzt foglaltak le.

 

Kerékpárt loptak, keressük őket

A szentesi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi azonosításában, akik egy kerékpárt tulajdonítottak el Szentes belvárosában.

 

Tűzbe dobta a drogot

A szekszárdi nyomozók elfogtak és őrizetbe vettek két decsi férfit, akik hónapokon át árusítottak új pszichoaktív anyagot Tolna megyében.