Zala megyei összesítő

2018. 05. 30., sze - 07:28
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 41 éves nemesvidi férfi 2018. május 29-én 10 órakor Bánokszentgyörgyön, a Hegyalja utca 29. szám előtt tolatás közben elütött egy másfél éves kisgyermeket, aki át akart futni az úttesten. A kisfiú a baleset következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.    

A szolgálatban lévő állomány négy főt fogott el, valamint kilenc személyt állított elő, köztük négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak. A szonda egy esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél 2018. május 29-én Zala megyében.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.

 

Rugalmas reagálás

Az idei turizmus más lesz, mint ahogy azt a korábbi esztendőkben megszoktuk, csendesebbnek ígérkezik, de a fővárosi zsaruk hasonlóképpen felkészültek. Kapacitásaik hatékony kihasználásával szolgálják a Budapestre látogató hazai és külföldi turistákat.