Zala megyei összesítő

2018. 06. 25., h - 09:10
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 18 éves férfi 2018. június 24-én 11 óra 30 perckor Óhídon, a Petőfi utcában személyautójával lesodródott az útról és egy fémkorlátnak ütközött. A balesetben a jármű 16 éves utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

 

Egy 66 éves osztrák férfi 10 óra 30 perckor Nagykanizsán, a Petőfi utcán, a kerékpárúton hirtelen fékezett és elesett. A balesetben a kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

 

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, bűncselekmény elkövetésén érték tetten őket. A zalai járőrök nyolc személyt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. A szonda egy esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.