Zala megyei összesítő

2018. 06. 29., p - 08:30
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel, valamint három anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 62 éves helyi férfi 2018. június 28-án 11 órakor Zalakaroson, a Hegyalja utcában közlekedett robogójával, amikor egy kanyarban letért az úttestről és elesett. A balesetben a motoros nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatot ellátó állomány egy személyt fogott el, az ellene kiadott elfogatóparancs alapján. A zalai járőrök tíz személyt állítottak elő, közülük hatot bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak. A szonda nem jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.