Zala megyei összesítő

2018. 07. 16., h - 08:38
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel, valamint egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 62 éves férfi 2018. július 15-én 17 óra 48 perckor a 76-os főúton közlekedett személyautójával Nagykapornak irányából Parád felé, amikor lesodródott az útról, majd az árok faláról az úttestre visszacsapódva állt meg. A balesetben a gépkocsi vezetője – akinél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett – nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

 

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, mindkettőt bűncselekmény elkövetésén érték tetten. A zalai járőrök hat személyt állítottak elő, közülük négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak. A szonda hat esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Telhetetlen volt a csaló

Az egyenruhások fogták el azt a 36 éves nőt, aki közel másfél millió forint készpénzt csalt ki egy szekszárdi nőtől.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és a várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.

 

Rendőrkézen a tolvaj és az orgazda

A szegedi rendőrök elfogtak egy 32 éves férfit, aki eltulajdonított egy számítógépet a város egyik közintézményéből. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 29 éves férfit is, aki a gépet megvásárolta. Lopás, valamint orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.