Zala megyei összesítő

2018. 07. 20., p - 08:27
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos sérüléssel, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 20 éves nő 2018. július 19-én 21 óra 30 perc körül a 76-os főúton közlekedett személyautójával Zalaegerszeg felől Nagykapornak irányába, amikor egy kanyarban lesodródott az útról és járműve az árokba csapódva, a tetején állt meg. A balesetben a sofőr és 27 éves utasa nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

 

Egy 56 éves férfi 2018. július 19-én 11 óra 25 perckor Nagyrécsén, a Haladás úton közlekedett robogójával, amikor egy útlezárás miatt hirtelen fékezett és elesett. A balesetben a motoros nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

 

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott elfogatóparancs alapján. A zalai járőrök hét személyt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. A szonda egy esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.