Zala megyei összesítő

2018. 08. 04., szo - 09:07
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű és egy könnyű sérüléssel, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2018. augusztus 3-án 21 óra 15 perc körül a 76-os főúton. Egy 78 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Egy román férfi 2018. augusztus 4-én 2 óra 30 perc körül az M70-es autóúton közlekedett személyautójával Szlovénia irányából Letenye irányába, amikor nekiütközött egy előtte megálló Dacia Duster típusú gépkocsinak. Az ütközés erejétől a már álló járművek közül még további két jármű koccant össze. A balesetben a Dacia egyik utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

 

A szolgálatot ellátó állomány tíz személyt fogott el, közülük hetet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak. Az alkoholszonda három esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.