Zala megyei összesítő

2018. 08. 04., szo - 09:07
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű és egy könnyű sérüléssel, valamint öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2018. augusztus 3-án 21 óra 15 perc körül a 76-os főúton. Egy 78 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Egy román férfi 2018. augusztus 4-én 2 óra 30 perc körül az M70-es autóúton közlekedett személyautójával Szlovénia irányából Letenye irányába, amikor nekiütközött egy előtte megálló Dacia Duster típusú gépkocsinak. Az ütközés erejétől a már álló járművek közül még további két jármű koccant össze. A balesetben a Dacia egyik utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

 

A szolgálatot ellátó állomány tíz személyt fogott el, közülük hetet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök hat főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak. Az alkoholszonda három esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás a körúton

Egy kapualjban fekvő férfitől vették el a pénzét és a mobiltelefonját Budapesten.

 

Csak egy magánvélemény

Minden szakmaiságot nélkülöznek a nepszava.hu oldalon 2019. június 17-én „Nem létező migránsinvázióra Potemkin-védelem a válasz a határszélen” című cikk állításai.

 

Baleset a 81-es számú főúton

Sárkeresztes térségében két gépjármű ütközött össze, ezért félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

 

Öt perc alatt elfogták

Az őrizet ideje alatt bíróság elé állhat a kifosztással gyanúsított tiszakécskei férfi.