Zala megyei összesítő

2018. 08. 15., sze - 09:21
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, két könnyű és tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Keszthely külterületén, a 75-ös főúton közlekedett egy férfi 2018. augusztus 14-én 10 óra 15 perckor Suzuki típusú személyautóval Alsópáhok felé, amikor balra kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget a Hévíz felől érkező Chevrolet típusú személyautónak és összeütköztek. A balesetben egy személy könnyű sérülést szenvedett.

Egy férfi közlekedett Opel Combo típusú tehergépkocsival 12 óra körül Lentiben a Máhomfai úton, amikor balra kanyarodása során eddig tisztázatlan körülmények között későn észlelt egy kerékpárt toló kislányt és nekiütközött a bicikli első kerekének. A balesetben a kerékpáros súlyos sérülést szenvedett.

Renault típusú személyautóval közlekedett egy nő 16 óra 15 perc körül Karmacs irányába, amikor elveszítette uralmát a jármű felett és összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő Opel típusú gépjárművel, amiben négy utas is tartózkodott. A balesetben öt személy könnyű sérüléseket szenvedett.

A zalai járőrök egy személyt fogtak el, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A szolgálatban lévő állomány két főt állított elő, egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Emberölés Polgáron

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki egy késsel támadta meg ismerősét.

 

Elfogás hét órán belül

A rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalkorú fiút, aki megtámadott Miskolcon egy nőt, és elvette az értékeit.