Zala megyei összesítő

2018. 09. 05., sze - 08:35
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és két könnyű sérüléssel, valamint három anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 9 éves fiú 2018. szeptember 4-én 7 óra 55 perckor Nagykanizsán, a Csengery út 7. szám előtt körültekintés nélkül szaladt ki az útra, ahol egy személyautó sofőrje a takarásból hirtelen felbukkanó gyermeket elütötte. A baleset következtében a kisfiú nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Gellénháza közelében, a bazitai elágazó előtt 15 óra 50 perckor eddig még tisztázatlan körülmények között összeütközött három személygépkocsi. A baleset következtében egy személy nyolc napon túl gyógyuló súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett.

Egy 40 éves férfi 16 óra 55 perckor a 76-os számú főúton közlekedett egy kamionnal Zalaegerszeg irányából Nagykapornak felé, amikor az 50+850-es kilométerszelvénynél megcsúszott a járművel és a vízelvezető árokba csapódott. A baleset során a sofőr könnyebben sérült.

A szolgálatban lévő állomány egy főt fogott el, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök öt személyt állítottak elő, köztük egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak. A szonda négy esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél 2018. szeptember 4-én Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

48 óra alatt 29

A zéró tolerancia ellenére a Veszprém megyei rendőrök huszonkilenc esetben intézkedtek ittas sofőrökkel szemben.

 

Rendőrkézen a betörő

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói elfogták azt a férfit, aki egy Sajószentpéteri családi házhoz tartozó garázsba tört be.

 

Kicserélt rendszámok

A füzesabonyi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 34 éves besenyőtelki férfit.

 

Holtan találtak rájuk

Tiszafüredi otthonukban holtan találtak egy házaspárt, a haláluk körülményeit a rendőrség vizsgálja.

 

Balesetet okozott

Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát a sárisápi férfi ellen.

 

Illegális migránsok Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.