Zala megyei összesítő

2018. 09. 11., k - 08:18
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű és egy súlyos sérüléssel, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 27 éves vezetői engedéllyel nem rendelkező pacsai férfi 2018. szeptember 10-én 14 óra 30 perckor a 75-ös számú főúton, Zalaszentmihály irányából Pacsa felé közlekedett személyautóval, amikor a 21+850-es kilométerszelvénynél elvesztette uralmát a járműve felett és árokba hajtott. A baleset következtében a sofőr nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést, míg utasa súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány öt főt fogott el, akik közül három személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök hat főt állítottak elő, köztük egy személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.

A szonda egy esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél 2018. szeptember 10-én Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábelt loptak, őrizetben vannak

A Békés megyei rendőrök elfogtak három férfit, akik a gyanú szerint több ezer méternyi kábelt loptak el Mezőkovácsházán és a Bács-Kiskun megyei Kiskőrösön.

 

Játékos formában oktattak

Két kéz, két láb, két keréken címmel tartott rendezvényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) Újszilváson április 25-én.

 

Háromgenerációs rendőrcsalád

Többgenerációs rendőrcsaládból származik, ezért Kovács Attila nem is gondolt más szakmára, csak a rendőrségre, amikor pályát választott.