Zala megyei összesítő

2018. 10. 04., cs - 08:37
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és két könnyű sérüléssel, valamint egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 31 éves léhi nő 2018. október 3-án 7 óra 56 perckor a 7536-os számú mellékúton közlekedett egy Skoda Fabia típusú személyautóval Borsfa felé, amikor a helytelenül megválasztott sebessége miatt, egy balra ívelő útkanyarulatot követően elvesztette uralmát a járműve felett és a vízelvezető árokba borult. A sofőr nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett a baleset következtében.

Egy 55 éves nagykanizsai nő 14 óra 10 perckor a 75131-es számú mellékúton közlekedett Opel Corsa típusú autójával Homokkomárom felé, amikor figyelmetlensége miatt letért a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára, majd árokba hajtott. A baleset következtében a nő könnyebben sérült.

Nagykanizsán, a Magyar utca 168. szám előtt lévő parkolóból hajtott ki egy 48 éves helyi férfi 14 óra 40 perckor egy Landrover típusú gépkocsival, amikor figyelmetlensége miatt nekiütközött egy biciklisnek. A kerékpáros nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány öt főt fogott el, akik közül négy személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy főt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök négy személyt állítottak elő, köztük két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

A szonda egy esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél 2018. október 3-án Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam