Zala megyei összesítő

2018. 10. 10., sze - 09:09
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, három könnyű sérüléssel és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Zalaegerszegen, a Gasparich út 21. szám előtt lévő parkolóból kanyarodott ki egy férfi Renault típusú személyautóval 2018. október 9-én 7 óra 50 perckor, amikor eddig tisztázatlan körülmények között nekiütközött egy, a parkoló gépkocsisort előző motorkerékpárossal. A balesetben a motoros könnyű sérülést szenvedett.

Nagykanizsán, a Bajcsy-Zsilinszky úton közlekedett egy férfi és utasa 10 óra 50 perckor a Kemping utca irányából a Pivári utca felé Fiat típusú személyautóval, amikor eddig tisztázatlan körülmények között egy betonkerítésnek ütközött. A balesetben egy személy könnyű sérülést szenvedett.

Nagykanizsán, az Arany János utcában közlekedett egy férfi 14 óra 20 perckor a Sugár utca felé, amikor az utcák kereszteződésénél figyelmen kívül hagyta a jelzőtábla utasításait, behajtott a kereszteződésbe, és összeütközött egy motorkerékpárossal. A balesetben a motoros súlyos sérülést szenvedett.

A 74-es főúton közlekedett Zalaegerszeg irányából Nagykanizsa felé egy nő Volkswagen típusú személyautóval 21 óra 35 perckor, amikor eddig tisztázatlan körülmények között elrántotta a kormányt és felborult. A balesetben a sofőr könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány öt személyt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök nyolc főt állítottak elő, közülük négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Az alkoholszonda egy esetben mutatott pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keserű véget ért az édesszájú betörő sorsa

Az alsószentmártoni férfinek többrendbeli lopás miatt kell felelnie. Az egyik ház hűtőjéből még a születésnapi tortát is ellopta, ráadásul elfogásakor is lopott sütemény volt nála.

 

Biztonsági őrre támadt egy család Kecskeméten

A helyes maszkhasználatra hívta fel egy nő és két gyermeke figyelmét a biztonsági őr, ezért bántalmazták. Az asszonynak kiskorú veszélyeztetetése és könnyű testi sértés, két gyermekének pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

 

Kivezették

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 44 éves ukrán sofőr ellen, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Fiatalkorú kifosztó őrizetben

A 15 éves fiú a nyomozók által beszerzett információk szerint legalább tizenhét bűncselekményt követett el alig öt hónap alatt.