Zala megyei összesítő

2018. 10. 17., sze - 08:04
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel, valamint három anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy helyi férfi 2018. október 16-án 16 óra 20 perckor Nagykanizsán, a Dózsa György utca 124. szám előtt személyautójával tolatás közben, figyelmetlensége miatt nekiütközött egy kerékpárosnak. A baleset következtében a biciklis nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány öt főt fogott el, akik közül négy személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy főt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, köztük négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.

A szonda két esetben jelzett alkoholfogyasztást az ellenőrzött járművezetőknél 2018. október 16-án Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál két illegális migráns jogellenesen próbált meg bejutni az ország területére.

 

Határsértő egy kamion alvázán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.