Zala megyei összesítő

2018. 10. 21., v - 09:06
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos és két könnyű sérüléssel, valamint két anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy 41 éves férfi 2018. október 20-án 11 óra 34 perckor Zalaegerszegen, a Balatoni úton közlekedett személyautójával a Kazinczy tér irányából a Sport utca felé, amikor hátulról nekiütközött egy – előtte forgalmi okból már álló – Fiat Marea típusú gépkocsinak, amelyet nekilökött egy másik járműnek. A balesetben a Fiat 46 éves utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

 

Egy 70 éves férfi 10 óra 19 perckor Zalaegerszegen, a Balatoni út és Sport utca kereszteződésében lévő körforgalomból személyautójával hirtelen kanyarodott a csácsi városrész irányába és a manőver során elsodort egy kerékpárost, aki elesett. A balesetben a 66 éves, biciklivel közlekedő nő nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

 

Egy 9 éves fiú Nagykanizsán, a Munkás úti garázs soron közlekedett kerékpárjával a déli órákban, amikor körültekintés nélkül egy személyautó elé hajtott és összeütköztek. A balesetben a kiskorú nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

 

Egy 69 éves férfi 15 óra 50 perckor Zalaháshágyon, a Hunyadi utcán közlekedett kerékpárjával amikor eddig ismeretlen körülmények között elesett. A balesetben a biciklis nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

 

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük három főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök öt főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak. Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Emberölés Polgáron

A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki egy késsel támadta meg ismerősét.

 

Elfogás hét órán belül

A rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalkorú fiút, aki megtámadott Miskolcon egy nőt, és elvette az értékeit.