Zala megyei összesítő

2019. 01. 19., szo - 08:13
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A 74-es számú főúton közlekedett Hahót irányából Zalaszentbalázs felé egy nő utasaival 2019. január 18-án 16 óra 30 perckor Seat Toledo típusú személyautóval, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a sofőr áttért a szemközti forgalmi sávba és egy vízelvezető árok falának csapódott. A balesetben az egyik utas súlyos sérülést, míg a másik két személy könnyű sérülést szenvedett.

,

A szolgálatban lévő állomány öt személyt állított elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést öt estben foganatosítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.