Zala megyei összesítő

2019. 02. 02., szo - 08:48
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos, két könnyű sérüléssel és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Keszthelyen, a Tapolcai úton közlekedett egy férfi Suzuki SX4 típusú személyautóval 2019. február 1-jén 11 óra körül, amikor ittassága és az útviszonyok figyelmen kívül hagyása miatt nekiütközött az útszélén parkoló gépkocsiknak. A balesetben a sofőr könnyű sérülést szenvedett.

Nagykanizsai külterületén, Kaposvár irányából közlekedett egy nő Ford C-Max típusú személyautóval a 61-es számú főúton 16 óra 30 perc körül, amikor a 61-es főút és a 6101-es számú út kereszteződésénél balra kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget az egyenesen közlekedő Daewoo típusú gépkocsinak és összeütköztek. Az ütközés erejétől a Ford nekiütközött egy Fiat Stilo típusú gépkocsinak is. A balesetben két személy könnyű, egy fő súlyos sérülést szenvedett.

Zalaszentgrót külterületén közlekedett egy férfi és utasa Suzuki Ignis típusú gépkocsival Zalabér irányából Zalaszentgrót felé, amikor nem az időjárási és útviszonyoknak megfelelően közlekedett, letért az útról és felborult. A balesetben mindkét személy könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, közülük egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök négy főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda négy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzés alá vont járművezetőknél Zala megyében.

A rendőrség felhívj a gépjárművezetők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, amivel saját és más testi épségét, életét is veszélyezteti!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

 

Bódult lehetett a sofőr

A szekszárdi járőrök az úton bizonytalanul haladó autós ellenőrzéskor kábítószergyanús anyagot is találtak. A 20 éves velencei férfit előállították.