Zala megyei összesítő

2019. 02. 09., szo - 09:08
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszén intézkedtek a rendőrök.

Egy férfi utasaival közlekedett Citroen típusú személyautóval 2019. február 8-án 16 óra 45 perc körül Borsfa irányából a 7-es számú főút felé, amikor az egyik kanyarban megcsúszott a jármű és elveszítette uralmát felette, majd felborult. A balesetben a sofőr és utasai könnyű sérülést szenvedtek.

1

Egy nő közlekedett 20 óra 40 perckor Audi típusú személyautóval Botfa irányából Zalaegerszeg felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és a vízelvezető árokba csapódott. A balesetben a sofőr könnyű sérülést szenvedett.

1

A szolgálatban lévő állomány egy személyt fogott el az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök három főt állítottak elő, mindegyiküket bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben

A helyi rendőrök elfogták azt a férfit, aki kifosztott egy nőt Jászapátin.

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.