Zala megyei összesítő

2019. 02. 09., szo - 09:08
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszén intézkedtek a rendőrök.

Egy férfi utasaival közlekedett Citroen típusú személyautóval 2019. február 8-án 16 óra 45 perc körül Borsfa irányából a 7-es számú főút felé, amikor az egyik kanyarban megcsúszott a jármű és elveszítette uralmát felette, majd felborult. A balesetben a sofőr és utasai könnyű sérülést szenvedtek.

1

Egy nő közlekedett 20 óra 40 perckor Audi típusú személyautóval Botfa irányából Zalaegerszeg felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és a vízelvezető árokba csapódott. A balesetben a sofőr könnyű sérülést szenvedett.

1

A szolgálatban lévő állomány egy személyt fogott el az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök három főt állítottak elő, mindegyiküket bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyalog és kamionban megbújva próbálkoztak

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenhárom migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset a 3-as számú főúton

A 3-as számú főúton Arnót térségében a 191. kilométerszelvényben Miskolc irányába történt baleset miatt a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

 

Elvitte a spórolt pénzt

Lopás miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 46 éves nemesszalóki nő ellen, aki több mint másfél millió forintot lopott el ismerősétől.