Zala megyei összesítő

2019. 02. 20., sze - 07:08
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és két könnyű sérüléssel, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy férfi Nagyrécsén, a Kossuth utca 93. szám előtti hídról tolatott Volkswagen típusú gépjárművel 2019. február 19-én 11 óra 41 perckor, amikor nem vette észre a mögötte haladó Fiat típusú személyautót és összeütköztek. Az utóbbi gépjárműben a sofőr és utasa könnyű sérülést szenvedtek.

Fiat

Egy férfi közlekedett kerékpárral Szepetneken, a Petőfi utcában 14 óra 20 perckor, amikor figyelmetlensége és ittas állapota miatt elesett. A férfi a balesetben könnyű sérülést szenvedett.

Zalalövő irányából Zalaegerszeg felé a kerékpárúton közlekedett egy férfi kerékpárjával 15 óra 10 perckor, amikor a 74141-es számú út és a kerékpárút kereszteződésénél figyelmen kívül hagyta a jelzőtábla utasításait és nem adott elsőbbséget a szabályosan közlekedő személyautónak, amivel összeütközött. A balesetben a biciklis súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány hat személyt fogott el, közülük egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, ötöt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök nyolc főt állítottak elő, közülük hetet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.

 

A birka csak ürügy volt

A csongrádi rendőrök néhány órán belül elfogták azt a helybeli fiatalt, aki készpénzt vitt el az egyik ismerősétől.

 

Afgán és szír határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.