Zala megyei összesítő

2019. 05. 11., szo - 08:43
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Nagykanizsán, az Ady Endre utcában a Vasútállomás felé közlekedett egy nő Opel Corsa típusú személyautóval 2019. május 10-én 11 óra 55 perckor, amikor tisztázatlan okok miatt áttért a másik forgalmi sávba és összeütközött egy kerékpárossal. A balesetben a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

Zalakomárban, az Árpád utcán közlekedett a Petőfi utca felé egy nő Toyota Yaris típusú személyautóval 14 óra 10 perckor, amikor az egyik balra ívelő kanyarban letért az útról és a vízelvezető árokba hajtott. A balesetben a sofőr könnyű sérülést szenvedett.

1

Nagykanizsán, a Hevesi úton közlekedett a Munkás út felé egy férfi Nissan típusú személyautóval 16 óra 20 perckor, amikor a Hevesi út és a Rózsa út kereszteződésénél lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelynél nekiütközött egy előtte forgalmi okok miatt megálló Opel típusú járműnek. Az ütközés erejétől az utóbbi gépjármű nekiütközött három gyalogosnak, akik könnyű sérülést szenvedtek.

2

A szolgálatban lévő állomány hat személyt fogott el, akik közül hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök 10 főt állítottak elő, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést öt esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda három esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Tiszaszigetnél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.