Zala megyei összesítő

2019. 06. 20., cs - 07:21
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Nagykanizsán, a Kishegyi úton a Szekér utca felé közlekedett egy nő segédmotoros-kerékpárral 2019. június 19-én 5 óra 13 perckor, amikor a két utca kereszteződésénél a sáros úttesten elveszítette uralmát a jármű felett és elesett. A balesetben a nő súlyos sérülést szenvedett.

Keszthelyen, a Csók István utcában a Kossuth Lajos utca felé közlekedett egy nő Ford típusú személyautóval 13 óra 45 perckor, amikor a két utca kereszteződésénél figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasításait, behajtott a kereszteződésbe és összeütközött egy Toyota típusú személyautóval. A balesetben a Ford sofőrje könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány 12 személyt fogott el, akik közül hét főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján. A zalai járőrök két személyt állítottak elő, közülük egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság hét ittas járművezetővel szemben folytatott ügyben fejezte be a vizsgálatot az év negyedik hetében.