Zala megyei összesítő

2019. 12. 12., cs - 08:05
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 76 éves helyi férfi 2019. december 11-én 8 óra 30 perckor közlekedett Lentiben, a Templom téren, az Ady Endre utca irányából az Ifjúság útja felé Suzuki típusú személygépkocsijával. Amikor a Templom tér 8. szám előtti kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez ért, elütötte a gyalogosan átkelni szándékozó 88 éves helyi férfit. A baleset következtében a gyalogos súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány két személyt fogott el, egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök három főt állítottak elő, mindhármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés két esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.