Zala megyei összesítő

2019. 12. 12., cs - 08:05
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 76 éves helyi férfi 2019. december 11-én 8 óra 30 perckor közlekedett Lentiben, a Templom téren, az Ady Endre utca irányából az Ifjúság útja felé Suzuki típusú személygépkocsijával. Amikor a Templom tér 8. szám előtti kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez ért, elütötte a gyalogosan átkelni szándékozó 88 éves helyi férfit. A baleset következtében a gyalogos súlyos sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány két személyt fogott el, egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök három főt állítottak elő, mindhármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés két esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kis segítség drága vége

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki alkalmi munkát végzett egy 87 éves idős úrnál Sátoraljaújhelyen, majd másnap visszament és a sértett figyelmét elterelve ellopta spórolt pénzét.

 

Életmentés összefogással

Időben érkezett a segítség egy kútba zuhant edelényi férfihoz, akit az utolsó pillanatban mentettek meg a rendőrök, és a katasztrófavédelem munkatársai.