Zala megyei összesítő

2020. 12. 04., p - 07:26
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy 78 éves helyi férfi közlekedett 2020. december 3-án 16 óra 30 perckor autójával Nagykanizsán, az Alkotmány úton a Szálfa utca irányából a Magyar utca irányába. Haladása során lehúzódott jobbra, azonban későn vette észlelte, hogy kiemelt szegély és szalagkorlát van az út mellett, amire felhajtott, majd egy oszlopnak ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A zalai járőrök tíz főt állítottak elő, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.