Zárt udvarról lopott

2017. 12. 14., cs - 08:53
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Rövid időn belül elfogta a halmajugrai körzeti megbízott a helyi férfit.

Állampolgári bejelentést tett egy halmajugrai lakos a helyi körzeti megbízottnál, miszerint 2017. december 12-én 18 óra és 2017. december 13-án 9 óra között ismeretlen személy eltulajdonította zárt udvaráról a karácsonyi díszvilágító berendezését.

Az adatgyűjtést követően a körzeti megbízott rövid időn belül elfogott egy 20 éves helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

Kihallgatásakor a gyanúsított beismerő vallomást tett, továbbá megtalálták nála az ellopott díszvilágító eszközt, melyet a rendőrök lefoglaltak és visszaadtak tulajdonosának.

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság a halmajugrai lakos ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.