Ellapátolt akadály

2018. 03. 03., szo - 11:26
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kunszentmiklósi járőrök segítettek egy helyi asszonynak.

A kunszentmiklósi rendőrök járőrözésük során 2018. március 3-án 8 óra 15 perckor arra lettek figyelmesek, hogy az egyik ház udvarából egy mozgássérült asszony próbál kijutni. Az ott lakó elmondása szerint a lakóháza előtt felgyülemlett hó miatt nem tud kimenni. A járőrök azonnal ellapátolták a havat, biztosítva ezáltal az asszony akadálymentes közlekedését, aki megköszönte a rendőrök segítségét.

1

2


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsvéti határforgalom Csongrád megyében

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hazai és szomszédos országok társszerveivel együttműködve felkészült a húsvéti ünnepek miatti jelentős forgalom kezelésére.

 

Több hiba

A személygépkocsi vezetője Kunmadarason elütötte a lányt, majd továbbhajtott. A rendőrök Túrkevén fogták el a gyanúsítottat.

 

8 bűncselekmény

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban közel egy tucatnyi lopást és betörést követett el Szolnokon és környékén.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.