Folyamatos a rendőri jelenlét az áram nélkül maradt településeken

2018. 03. 19., h - 01:13
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Továbbra is folyamatos a rendőri jelenlét az érintett településeken Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

Jász-Nagykun-Szolnok megye több településén is szünetel az áramszolgáltatás. Jelenleg 14 településen van áramkimaradás. Teljesen szünetel az áramszolgáltatás Örményes, Kuncsorba,Kétpó, és Mezőhék településeken. Valamint részleges az áramszolgáltatás Tiszatenyő, Karcag, Mezőtúr, Kisújszállás, Martfű, Törökszentmiklós, Túrkeve területén. Berekfürdő, Kengyel, Rákócziújfalu településeken 1-1 fogyasztót érint az áramkimaradás. A szakemberek folyamatosan dolgoznak a hiba elhárításán.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság éjszaka is állandó rendőri jelenlétet biztosít a személy- és vagyonbiztonság megóvása, valamint a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vonaton és gyalog próbálkoztak

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon rövid időn belül tizenhárom illegális migráns próbált meg jogellenesen bejutni az ország területére.

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.