90 km/h helyett 191 km/h sebességgel mérték be a rendőrök

2020. 10. 22., cs - 12:57
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy minden esetben tartsák be a sebességhatárokat!

A 84-es főút a megye fokozottan balesetveszélyes útszakaszai közé tartozik, ezért a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az elmúlt napokban is ellenőrizték az ott közlekedőket.

Az ellenőrzések ideje alatt a rendőrök több esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést, amikor a gépjárművezetők jelentősen túllépték a megengedett legnagyobb, 90 km/h sebességet. Egy autós Jánosháza térségében 191 km/h sebességgel haladt, vele szemben a járőrök közigazgatási bírságot szabtak ki és büntetőpontot adtak. Egy másik gépkocsivezető pedig Rábapaty térségében közlekedett 163 km/h sebességgel, az üzemben tartóval szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök.

kép

 

kép

A hosszú hétvégén forgalomnövekedéssel kell számolni, ezért a közlekedési balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét arra, hogy minden esetben tartsák be a sebességhatárokat! A közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat!

Ősszel a közúti közlekedési balesetek bekövetkezésének legfőbb oka, hogy a közlekedők nem az útviszonyoknak megfelelően vezetik járműveiket. Fontos, hogy mindenki megfelelő műszaki állapotban lévő gépjárművel vegyen részt a közlekedésben, hiszen mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

... hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy kamionban Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.