90 km/h helyett 191 km/h sebességgel mérték be a rendőrök

2020. 10. 22., cs - 12:57
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy minden esetben tartsák be a sebességhatárokat!

A 84-es főút a megye fokozottan balesetveszélyes útszakaszai közé tartozik, ezért a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az elmúlt napokban is ellenőrizték az ott közlekedőket.

Az ellenőrzések ideje alatt a rendőrök több esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést, amikor a gépjárművezetők jelentősen túllépték a megengedett legnagyobb, 90 km/h sebességet. Egy autós Jánosháza térségében 191 km/h sebességgel haladt, vele szemben a járőrök közigazgatási bírságot szabtak ki és büntetőpontot adtak. Egy másik gépkocsivezető pedig Rábapaty térségében közlekedett 163 km/h sebességgel, az üzemben tartóval szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök.

kép

 

kép

A hosszú hétvégén forgalomnövekedéssel kell számolni, ezért a közlekedési balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét arra, hogy minden esetben tartsák be a sebességhatárokat! A közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat!

Ősszel a közúti közlekedési balesetek bekövetkezésének legfőbb oka, hogy a közlekedők nem az útviszonyoknak megfelelően vezetik járműveiket. Fontos, hogy mindenki megfelelő műszaki állapotban lévő gépjárművel vegyen részt a közlekedésben, hiszen mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

... hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rongálás miatt keressük

A kiskunhalasi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének megtalálása érdekében.

 

Baleset az M1-es autópályán

A főváros felé vezető oldalon, Mány térségében a rendőrök teljes szélességében lezárták az autópályát.

 

Egy nap, négy elfogás, két előállítás

A Szekszárdi Rendőrkapitányság és több bíróság is körözte az elfogott férfiakat, két fiatal lány pedig a gyermekotthonból tűnt el, ezért keresték őket.