A járművezető és a jármű sem rendelkezett a közlekedéshez szükséges engedélyekkel

2020. 12. 09., sze - 08:28
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai vontak intézkedés alá 2020. december 5-én a 38-as számú főúton Tiszanagyfalu és Virányos között egy személygépkocsival közlekedő járművezetőt. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint, hogy a gépkocsit Magyarországon nem helyezték forgalomba, kötelező felelősségbiztosítással sem rendelkezik, és a rajta lévő rendszám egy forgalomból kivont személygépkocsihoz tartozik. A 30 éves férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsére előállították, ahol a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. A közlekedési rendőrök az engedély nélküli vezetés miatt a férfival szemben szabálysértési eljárást is kezdeményeztek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.

 

Ittas lehetett

Az elmúlt 24 órában a megye útjain közúti balesetben egy személy sérült meg.