A kerítés állította meg

2020. 04. 04., szo - 07:49
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 29 éves derecskei lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2020. március 7-én 11 óra körül közlekedett személygépkocsival Derecske területén Debrecen irányába. A Köztársaság úton egy előtte haladó autó lassított, ezért az ütközés elkerülése érdekében fékezni kezdett.  A férfi a jármű sebességét azonban nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg, ezért megcsúszott a nedves úton, majd az úttestről lesodródva egy lakóház kerítésének ütközött és felborult. A baleset következtében a jármű egyik utasa súlyos sérülést szenvedett. Az eljárás során a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsi kötelező felelősségbiztosítással nem rendelkezett.

A nyomozók az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben a kerékpártolvaj

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 47 éves budapesti férfit, aki az elmúlt időszakban három bringát is elkötött Solymáron.