„A megengedett sebességnél többel mentem”

2019. 11. 25., h - 10:35
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök befejezték annak a balesetnek a vizsgálatát, amiben négyen sérültek meg.

A Debreceni Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 25 éves férfival szemben.

A vizsgálat adatai szerint 2019. április 15-én 16 óra 30 perc körül a 47-es számú főúton közlekedett a férfi az általa vezetett BMW típusú személygépkocsival, amikor egy előtte haladó autó előzése közben az úttesten keresztbe fordult és nekiütközött a másik járműnek, majd mindketten az árokba sodródtak.

A balesetben a BMW sofőrje súlyos-életveszélyes, míg ketten súlyos és egy személy könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök kihallgatták a sárándi lakost, aki elismerte, hogy a megengedett sebességnél gyorsabban közlekedett.

A nyomozó hatóság befejezte a baleset körülményeinek vizsgálatát, a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek. 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek elkerüléséért maguk a közlekedők tehetnek a legtöbbet. Fontos, hogy szabálykövetően, türelmesen és toleránsan közlekedjenek! Előzzük meg a tragédiákat,

...hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.

 

Ittas lehetett

Az elmúlt 24 órában a megye útjain közúti balesetben egy személy sérült meg.