A múlt heti rekordtól elmaradt, de így is jelentősen átlépte a megengedett sebességhatárt a 192 km/h sebességgel közlekedő sofőr

2020. 07. 14., k - 14:56
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy a közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat! Kérjük, hogy tartsák be a megengedett sebességhatárokat!

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom-ellenőrző Alosztályának járőrei az elmúlt hétvégén is tartottak közlekedésrendészeti ellenőrzéseket a 84-es számú főúton. A folyamatos ellenőrzés célja most is a szabálytalankodók kiszűrése volt a közlekedésbiztonsági helyzet javításának érdekében.

A nyári időszakban megnövekedett forgalom próbára teszi a gépjárművezetőket és nehezíti a közlekedést. Munkatársaink több olyan járművezetővel szemben is intézkedtek, akik jelentősen átlépték a megengedett legnagyobb sebesség felső határát. Egy sofőr Kissomlyó térségében 90 km/h helyett 169 km/h sebességgel közlekedett, egy másik autós Duka térségében nem sokkal maradt el a múlt heti rekordertől, 90 km/h helyett 192 km/h sebességgel haladt gépkocsijával. A közlekedésrendészeti járőrök a járművezetőket megállították és velük szemben a gyorshajtás miatt közigazgatási bírságot szabtak ki és büntetőpontot adtak.

A főút borgátai szakaszán 90 km/h helyett 166 km/h sebességgel haladt egy autós, akinek szabályszegését rögzítették munkatársaink. A jármű üzemben tartójával szemben közigazgatási bírság kerül kiszabásra.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy a közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat! A felelőtlen járművezetők nem csak saját, de mások életét, testi épségét is veszélyeztetik.

Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon.

... hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb határsértők Kelebiánál

​​​​​​​Ezúttal is vonatra felkapaszkodva próbáltak meg bejutni az országba. A rendőrök feltartóztatták őket.