A Rajka-Dunacsún és a Vámosszabadi-Medve határátlépési pontokon korlátozzák a forgalmat

2020. 01. 12., v - 22:24
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó járművek közlekedését korlátozták a határátlépési pontokon.

A Szlovák Közúti Fuvarozók Egyesülete a közúti forgalmat korlátozó demonstrációt tart 2020. január 12-én 22 órától határozatlan ideig, a Rajka-Dunacsún és a Vámosszabadi-Medve határátlépési pontok közelében. A személygépkocsik és élőállat-szállító tehergépjárművek forgalmát váltakozó irányban lehetővé teszik.

Kérjük, a 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó járművek vezetőit, hogy a Szlovák Köztársaság területére történő eljutásuk során a Győr-Moson-Sopron megyei határátlépési pontokat kerüljék el, helyettük vegyék igénybe a Komárom-Esztergom megyei (kizárólag a 20 tonnát nem meghaladó járművek), valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei határátkelőhelyek valamelyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.