A rendőrök vetettek véget a szabálytalan fuvarnak Börcs közelében

2020. 08. 07., p - 08:01
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az utánfutón jelentősen túlnyúló és szabálytalanul rögzített lakókocsit szállított a felelőtlen sofőr.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőrei az M1-es autópálya 135. kilométerszelvényében, Börcs térségében intézkedtek 2020. augusztus 6-án 11 óra 20 perckor egy Budapest irányába közlekedő, szabálytalan szállítást végző járműszerelvény vezetőjével szemben. A sofőr a vontatott tréleren balesetveszélyes módon, szabálytalanul rögzítve szállított egy személygépkocsit és egy lakókocsit.

..

 A rendőrök a román honosságú járművet - a szabálysértés megszüntetése és a baleset megelőzése érdekében - a legközelebbi autópálya-lehajtóig kísérték, ahol a gépkocsivezetőt ötvenezer forint helyszíni bírsággal büntették a szabálytalan és felelőtlen szállítás miatt. Az egyenruhások intézkedtek arra vonatkozóan is, hogy a sofőr a rakományt távolítsa el a trélerről.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Táblákat döntött ki

Jobbágyi külterületén ismeretlen tettes döntött ki közúti jelzőtáblákat; kérjük a lakosság segítségét!

 

Baleset szemtanúit keressük!

Az ajkai rendőrök közúti baleset gondatlan okozása miatt indítottak eljárást egy Devecser határában történt baleset kapcsán, várják a szemtanúk jelentkezését.

 

Változás

Megbízott rendőrkapitány Nagykőrösön.

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.