A sofőr volt ittas, de az utasa sérült meg súlyosan

2020. 04. 02., cs - 09:38
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A 28 éves férfi ittasan okozott súlyos balesetet Balmazújvárosban.

Személyautójával közlekedett egy férfi 2020. április 1-jén 5 óra körül Balmazújváros, Nádudvari úton, amikor egy teherautót akart kikerülni, azonban nem tartott megfelelő oldaltávolságot és nekiütközött a járműszerelvénynek. A rendőrök mind a két gépjármű sofőrjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami az autó vezetőjénél pozitív értéket mutatott.

A balesetben a gépkocsit vezető 28 éves helyi lakos könnyű, míg a mellette ülő férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan, vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti. Ne tegyék, hiszen a legfontosabb,

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendőrkézen a színesfémtolvajok

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot abban az ügyében, amelyben az eljárás adatai szerint három férfi több mint kettőezer-ötszáz kilogramm rézkábelt tulajdonított el.

 

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem. Menekülés közben több szabályszegést is elkövetett, végül balesetet szenvedett. A járműben tartózkodó három személy ezután is menekülni akart, végül az egyenruhások elfogták őket.