A szabályszegéseket nem vitte el a víz

2020. 08. 31., h - 09:01
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság reagált az állampolgári panaszokra.

A BRFK Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság a Ráckevei-Soroksári-Duna-ágból érkező állampolgári panaszokra reagálva több mint 24 órás folyamatos fokozott ellenőrzést hajtott végre 2020. augusztus 19-én és augusztus 20-án a teljes Duna-ág területén.

Az ellenőrzés során kiderült, hogy az állampolgári panaszok nem voltak alaptalanok; 1 embert járművezetés tiltott átengedése vétség, 5 embert ittas járművezetés vétség miatt elfogtak, illetve 9 ittas járművezetővel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

Az ittasság ellenőrzése mellett sebességmérést is végeztek; összesen 13 gyorshajtót füleltek le, velük szemben szintén szabálysértési eljárás indult. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a román embercsempész és utasa

Egy román állampolgár ellen embercsempészés elkövetésének gyanúja miatt indul eljárás Csongrád-Csanád megyében. A férfi egy migránst szállított Domaszék közelében, az 55-ös számú főúton.

 

Tizenegy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 11 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.