Átment a falon

2019. 08. 12., h - 09:18
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

Az egyenruhások 2019. április 3-án 1 óra körül Debrecenben, a Petőfi téren észrevettek egy egyirányú utcában megforduló autót. A rendőrök az Opel után mentek, bekapcsolták a megkülönböztető fény- és hangjelzést, majd a gépkocsi sofőrjét megállásra szólították fel. A rendőri jelzésre a járművezető gázt adott és megpróbált elmenekülni a járőrök elől. A menekülő autó nem sokkal később defektet kapott, de a 20 éves sofőr ennek ellenére továbbhajtott a Vörösmarty utca irányába, ahol elvesztette az uralmát a gépkocsi irányítása felett és egy épület falának ütközött. A rendőrök elfogták a rudabányai lakost és alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív értéket mutatott.

Az egyenruhások előállították a férfit, akivel szemben a Debreceni Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szakértő bevonásával folytatott eljárást.

A nyomozó hatóság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök ötöt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, további tíz főt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.