Balesetet okozott

2019. 12. 03., k - 07:53
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát a 41 éves sofőrrel szemben.

Egy esztergomi nő 2019. január 18-án 15 óra 30 perc körüli időben személygépkocsival közlekedett Esztergomban, a Táncsics Mihály úton. Megállt, járművével félig elfoglalva a járdát, majd tolatásba kezdett. Eközben nem vette észre, és elütötte a járdán gyalogosan közlekedő és a gépkocsit hátulról kerülő házaspár férfi tagját. Kibillenve az egyensúlyából  a férfi ráesett a mellette sétáló feleségére, így mind a ketten az úttestre estek. Az asszonyt kórházba szállították, aki később életét vesztette. A járművezetővel szemben halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt folytattak büntetőeljárást.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és vádemelési javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait az illetékes ügyészségnek.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.