Balesetet okozott a nő, gyermeke és másik utasa súlyosan megsérült

2020. 09. 09., sze - 12:57
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte a 44 éves délegyházai lakos ellen folytatott büntetőeljárást.

Sümegen, a Petőfi Sándor utcában közlekedett autóval egy 44 éves délegyházai nő 2020. június 21-én 9 óra 20 perckor, amikor a nedves úton egy kanyarban hirtelen balra rántotta a kormányt és áttért a szemközti sávba. Onnan jobbra irányította a gépkocsit, amelynek következtében az autó lesodródott az úttestről, és először egy beton hídfőnek, majd egy fának ütközött. A baleset során a sofőr nem sérült meg, az elöl helyet foglaló utas, valamint a nő hátsó ülésen utazó gyermeke 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A járművezető ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

baleset

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a román embercsempész és utasa

Egy román állampolgár ellen embercsempészés elkövetésének gyanúja miatt indul eljárás Csongrád-Csanád megyében. A férfi egy migránst szállított Domaszék közelében, az 55-ös számú főúton.

 

Tizenegy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 11 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.